Betere zonnepanelen voor uw bedrijf

Volg het voorbeeld van honderden bedrijven die u zijn voorgegaan en kies voor zonnepanelen van SunPower

Sommige van de grootste bedrijven ter wereld profiteren van het toonaangevende rendement*Op basis van een zoekopdracht in datasheets op websites van de 20 grootste fabrikanten volgens IHS, in mei 2019. en de geweldige opbrengst van SunPower-technologie.

Ervaren partner

Met meer dan 30 jaar ervaring beschikken we over de middelen, de expertise en de juiste partners om zelfs de grootste zonne-energieprojecten voor de meest veeleisende bedrijven te realiseren.

SunPower truck inside warehouse

Superieure kwaliteit

Wij leveren commerciële zonnepanelen met het hoogste rendement1Op basis van een zoekopdracht in datasheets op websites van de 20 grootste fabrikanten volgens IHS, in mei 2019. en een ongeëvenaarde duurzaamheid.2Jordan, et. al. Robust PV Degradation Methodology and Application. PVSC 2018. Daarnaast bieden wij de beste energie- en productgarantie in de branche. Dit zorgt voor optimaal rendement met zo min mogelijk risico, zelfs bij de grootste projecten.

SunPower solar panels in field of grass

Commerciële zonnepanelen, precies afgestemd op uw
behoeften met ons zesstappenproces

 

1. Meld u aan voor een gratis gesprek met een SunPower-partner.

2. Er wordt een volledig ontwerp van de zonnepanelen gemaakt en de haalbaarheid van het systeem wordt in kaart gebracht.

3. U ontvangt een offerte en een overeenkomst.

4. Vraag bouwvergunningen aan.

5. Installeer de zonnepanelen.

6. Sluit de zonnepanelen aan op het energienetwerk.

Image
business people sitting in a table at a meeting

SunPower Performance-panelen

Het conventionele wordt uitzonderlijk

Met SunPower Performance-zonnepanelen worden de aanloopkosten van projecten tot een minimum beperkt. Bovendien profiteren organisaties van betere prestaties en hogere betrouwbaarheid dan met conventionele panelen.

Image
Viñedo con paneles solares SunPower Performance

Er is een nieuwe tijd aangebroken

Toonaangevende bedrijven weten al lang dat doeltreffend werken en maatschappelijk verantwoord ondernemen niet alleen juist is om te doen,
het is ook goed voor de zaken. Nu bent u aan de beurt.

Waarom onze installateurs de beste zijn

We hebben een van 's werelds grootste netwerken van hoogopgeleide installateurs van zonnepanelen opgebouwd. Hun expertise en ervaring maakt de overstap naar zonne-energie eenvoudiger en ze kunnen u helpen maximaal rendement uit uw project te halen.

Advies op maat

Uw lokale SunPower-installateur kan uw energieverbruik en zakelijke behoeften analyseren om een voorstel op maat te maken dat precies bij uw bedrijf past.

woman inspecting sunpower solar panels

Innovatieve financiering

SunPower-installateurs zijn goed op de hoogte van lokale voorschriften, teruglevertarieven en financieringsopties voor zonnepanelen, en kunnen u helpen met het regelen van de financiering van uw systeem.

man with grey shirt sitting in front of laptop

Veelgestelde vragen over zonne-energie

Bekijk veelgestelde vragen over zonne-energie. 

Waarom is het belangrijk om nu in zonne-energie te investeren?

De elektriciteitsprijzen blijven stijgen, net als uw operationele kosten. Gelukkig is zonne-energie nooit eerder zo betaalbaar geweest. Wanneer u nu zonnepanelen installeert, valt uw energierekening lager uit en kunt u uw bedrijf beschermen tegen toekomstige energiekosten.

Hoeveel kost het om zonnepanelen te installeren?

Net als bij veel producten voor consumenten zijn de kosten van een systeem sterk afhankelijk van de kwaliteit van de componenten en van de installateur. Bedenk dat een kwalitatief hoogwaardig zonnesysteem bij aanschaf weliswaar meer kost, maar ook meer energie opwekt en langer meegaat. Ook andere factoren kunnen de kosten beïnvloeden. Denk bijvoorbeeld aan subsidies van de overheid, het aantal benodigde zonnepanelen, de bereikbaarheid van het dak en meer. Wanneer u overstapt op zonne-energie, kan een commerciële partner van SunPower u bij elke stap begeleiden. U weet precies wat het systeem u kost en hoeveel energie u op lange termijn bespaart.

Wat wordt bedoeld met terugverdientijd?

In de zonne-energiebranche is de terugverdientijd de periode waarna de installatiekosten van het systeem dankzij de energiebesparingen zijn terugverdiend.

Wat wordt bedoeld met teruglevertarieven?

Een teruglevertarief is het bedrag dat het energiebedrijf u betaalt voor elektriciteit die door uw zonnepanelen wordt gegenereerd, maar die u niet verbruikt en daarom aan het elektriciteitsnetwerk wordt teruggeleverd. Teruglevertarieven kunnen per regio verschillen. U kunt het beste een lokale installateur van zonnepanelen inschakelen die op de hoogte is van de teruglevertarieven in uw regio.

Downloads en informatiebronnen

Download de productinformatie en gegevensbladen, technische informatiebronnen en specificaties van SunPower of zoek SunPower-informatiebronnen voor bestaande klanten.

Kom in contact met een SunPower-partner

Meld u aan voor gratis advies, dan wij brengen u in contact met een lokale partner om uw systeem te installeren en activeren.
Ga vandaag nog aan de slag

Vul het onderstaande formulier in of neem telefonisch contact met ons op via 0800 78 635.

Adres
Gelieve enkel cijfers in te voeren, zonder spaties.

Wanneer u uw gegevens naar SunPower stuurt, gaat u akkoord met de gebruiksovereenkomst en het privacybeleid van SunPower.