Solar Panel Sustainability - Myanmar

Voor innovatie op het gebied van zonne-energie blijft Maxeon jouw partner

De experts aan het woord
Huiseigenaren
Ondernemingen
Bedrijf
Overstappen op zonne-energie
Zonnepaneel Technologie
Solar Pioneers

Auteur: Bill Mulligan, CEO van Maxeon

De laatste tijd is er heel wat opschudding in de markt voor zonne-energie. Grote spelers maken melding van aanzienlijke verliezen en anderen gooien er helemaal het bijltje bij neer. Daarom is het belangrijk om aan onze bestaande partners en potentiële nieuwe partners duidelijk te maken dat Maxeon onveranderd zijn positie behoudt als toonaangevende leverancier van de allerbeste zonnepanelen en zonne-energieoplossingen te wereld. De wereld van de zonne-energie heeft een geheel eigen dynamiek. Logisch dus dat veranderingen tot onrust leiden. Maar je kunt erop rekenen dat klanten van Maxeon zich in een veilige, veelbelovende positie bevinden.  

We zijn al bijna 40 jaar koploper op het gebied van zonne-energie en daar zijn we trots op. Onze oorsprong ligt bij SunPower Corporation, maar Maxeon heeft zich in 2020 afgesplitst en is als onafhankelijk bedrijf doorgegaan. Wij waren de drijvende kracht achter de innovatie bij SunPower Corporation, maar sinds de spin-off is Maxeon een apart beursgenoteerd bedrijf, dat onafhankelijk en met eigen management opereert. Terwijl SunPower Corp de focus heeft verlegd naar de verkoop van complete systemen in Noord-Amerika, ging Maxeon door op de ingeslagen weg als toonaangevend fabrikant van zonnepanelen en oplossingen en hebben we ons dealernetwerk wereldwijd uitgebreid. 

Voor innovatie op het gebied van zonne-energie blijft Maxeon jouw partner

Na een paar jaar vruchtbare samenwerking heeft Maxeon op dit moment geen andere relatie met SunPower Corporation dan het gebruik van de merknaam.   
 

Voor innovatie op het gebied van zonne-energie blijft Maxeon jouw partner

  

Maxeon is een toonaangevend fabrikant van zonne-energieoplossingen, waaronder de beste zonnepanelen ter wereld, die we wereldwijd in meer dan 100 landen verkopen. In de VS en Canada verkopen we onze panelen onder de merknaam Maxeon. In Europa, Australië en elders verkopen we onze zonne-energieoplossingen onder het merk SunPower from Maxeon Solar Technologies. 

Dat Maxeon al zo lang koploper is, blijkt wel uit de meer dan 1900 patenten die we bezitten voor het design van de meest innovatieve, betrouwbare en duurzaam gemaakte zonnepanelen en energieoplossingen voor residentiële en commerciële klanten en voor energiecentrales. Uniek voor Maxeon is dat we brede en diverse technologie bieden om dit brede scala aan klanten van zonne-energie van dienst te zijn.   

Terwijl veel grote spelers in de zonne-energiebranche tegen problemen aanlopen, heeft Maxeon onlangs een aanzienlijke herkapitalisatie aangekondigd in samenwerking met onze strategische investeringspartner TCL. Dat onderscheidt ons en geeft ons een unieke positie om ons bedrijf uit te bouwen.    

Ons partnerschap met dit toonaangevende technologiebedrijf zorgt voor een stabiele en robuuste financiële positie, zelfs in deze uitdagende tijden. De ruggensteun van TCL is van groot belang voor Maxeon en de ondersteuning van zo'n groot, succesvol bedrijf heeft heel wat voordelen.  

Het zorgt voor stabiliteit, zelfs in een uitdagende economische omgeving. Dit betekent dat Maxeon zich kan blijven richten op het innoveren en leveren van hoogwaardige zonne-energieoplossingen, ook al is de markt nog zo turbulent. De ruggensteun van TCL biedt Maxeon een concurrentievoordeel, zowel financieel als technologisch, en versterkt onze positie als koploper in de zonne-energiebranche.    

In dit verband is het ook goed om te melden dat we ons met hart en ziel blijven inzetten voor klanten en partners en dat onze garanties voor producten van zowel Maxeon als SunPower van kracht blijven en zoals altijd zullen worden gehonoreerd.  

 Bij Maxeon geven we onze klanten topprioriteit en zetten we alles op alles om betrouwbare, hoogwaardige zonne-energieoplossingen te leveren, precies zoals je van ons gewend bent. We waarderen je vertrouwen in onze oplossingen en kijken ernaar uit om samen aan de toekomst te bouwen met onze geavanceerde zonnetechnologieën.    
 

Maxeon Stands Firm as Your Partner of Choice for Solar Innovation

  

Met ons netwerk van meer dan 1700 vertrouwde partners en distributeurs en meer dan één miljoen klanten over de hele wereld blijft Maxeon de partner bij uitstek voor dealers en installateurs die zich willen inzetten voor de transitie naar schone energie. 

We vinden het geweldig om met zonne-energie het verschil te maken, vandaag én morgen. Je bent van harte welkom om samen met ons te werken aan Powering Positive Change.