MAXEON Air

Maxeon Air

Dunner, krachtiger.

50% lichter systeem1 Conventioneel systeem met dubbele kanteling, windbelasting=0,64 kN/m², bouwhoogte=10m, kanteling=10°. , 50% meer vermogen per oppervlak,
zonder aluminium, rekken of ballast!

Toegang tot nieuwe markten

Gebouwen zijn verantwoordelijk voor 28% van de wereldwijde emissies, maar veel te veel commerciële daken blijven leeg. Conventionele zonnepanelen kunnen te zwaar of te complex zijn voor veel industriële bedrijfspanden.

Maxeon Air systemen zijn het resultaat van jarenlang onderzoek, ontwikkeling en testen, zodat meer instellingen kunnen profiteren van de voordelen van zonne-energie.

Image
Maxeon Air

50% lichtere systemen

Maxeon Air-systemen zijn 50% lichter dan conventionele systemen1 Conventioneel dubbel kantelsysteem, windbelasting=0,64 kN/m², gebouwhoogte=10m, kanteling=10°. en vereisen geen aluminium frames, rekken, ballast of ankers.

Ook de installatie is veel makkelijker. Er wordt gebruik gemaakt van een in de fabriek geïntegreerde "peel and stick"-lijm of ter plaatse aangebrachte RTV-lijm om de panelen te monteren zonder de daklaag te doorboren, waardoor de hinder voor de klant tot een minimum wordt beperkt.

Niet slecht voor een systeem dat slechts 4 mm dun is en dus dunner dan een potlood.

Image
Maxeon Air Solar Systems

Een bewezen platform

Maxeon Air-panelen zorgen voor een ingrijpende verandering, gebaseerd op de bewezen Maxeon-technologie.

Zakelijke klanten kunnen erop vertrouwen dat dezelfde celtechnologie als in de Maxeon Air zonnepanelen momenteel meer dan 600.000 huishoudens, bedrijven en zonne-energiecentrales over de hele wereld van stroom voorziet.

Image
Maxeon Air

Getest in het laboratorium en de praktijk

De meer dan 3,5 miljard Maxeon cellen in gebruik op 7 continenten zijn grondig getest in laboratoria en hebben hun kwaliteit bewezen in de praktijk.

Hun opbrengst in gedeeltelijke schaduw en bij hoge temperaturen is ongeëvenaard, en ze bieden het hoogste rendement en de hoogste betrouwbaarheid van alle zonnecellen met siliconen.2 Maxeon Air 330 W (ground coverage ratio (GCR) van 0,9) ten opzichte van conventioneel systeem met enkele kanteling (GCR van 0,65) met conventioneel paneel (380 W mono PERC, 19% rendement, ca. 2 m²) Systeembelasting op dak berekend met een GCR van 0,9.

Image
Maxeon Air

Blijf op de hoogte

Het Maxeon Air-systeem. Registreer u hier om bericht te ontvangen wanneer het zover is.
Aanmelden voor meer informatie