MAXEON Air

Maxeon Air

Dunner, krachtiger.

50% lichter systeem1 Conventioneel systeem met dubbele kanteling, windbelasting=0,64 kN/m², bouwhoogte=10 m, kanteling=10°. , 50% meer vermogen per oppervlak2 Maxeon Air 330 W (ground coverage ratio (GCR) van 0,9) ten opzichte van conventioneel systeem met enkele kanteling (GCR van 0,65) met conventioneel paneel (380 W mono PERC, 19% rendement, ca. 2 m²) Systeembelasting op dak berekend met een GCR van 0,9.
zonder aluminium, glas, rekken of ballast! 

Toegang tot nieuwe markten

Gebouwen zijn verantwoordelijk voor 28% van de wereldwijde emissies, maar veel te veel commerciële daken blijven leeg. Conventionele zonnepanelen kunnen te zwaar of te complex zijn voor veel industriële bedrijfspanden.

Daarom hebben wij de Maxeon Air-systemen ontworpen, waarin vijf jaar onderzoek, ontwikkeling en tests zijn geïnvesteerd.

Image
Maxeon Air

50% lichtere systemen

Maxeon Air-systemen zijn 50% lichter dan conventionele systemen1 Conventioneel systeem met dubbele kanteling, windbelasting=0,64 kN/m², bouwhoogte=10 m, kanteling=10°. en hebben geen aluminium frames, glas, rekken, ballast of ankers.

Ook installatie is veel gemakkelijker, dankzij de innovatieve lijmstroken met lostrekfolie waarbij geen dakmembraan doorboord hoeft te worden en de werkzaamheden van klanten minimaal worden onderbroken.

Image
Maxeon Air

50% krachtigere systemen

Een dak met een Maxeon Air-installatie genereert 50% meer vermogen dan met conventionele zonnepanelen, dankzij een paneelrendement van 20,9% en een dekkingsratio van 0,9 op het dak. 

Niet slecht voor een systeem dat met een dikte van slechts 4 mm dunner is dan een potlood.

Image
Maxeon Air
Maxeon Air

Een bewezen platform

Maxeon Air-panelen zorgen voor een ingrijpende verandering, gebaseerd op de bewezen Maxeon-technologie.

Zakelijke klanten kunnen erop vertrouwen dat dezelfde celtechnologie als in de Maxeon Air zonnepanelen momenteel meer dan 600.000 huishoudens, bedrijven en zonne-energiecentrales over de hele wereld van stroom voorziet.

Image
Maxeon Air

Getest in het laboratorium en de praktijk

De meer dan 3,5 miljard Maxeon cellen in gebruik op 7 continenten zijn grondig getest in laboratoria en hebben hun kwaliteit bewezen in de praktijk.

Hun opbrengst in gedeeltelijke schaduw en bij hoge temperaturen is ongeëvenaard, en ze bieden het hoogste rendement en de hoogste betrouwbaarheid van alle zonnecellen met siliconen.2 Maxeon Air 330 W (ground coverage ratio (GCR) van 0,9) ten opzichte van conventioneel systeem met enkele kanteling (GCR van 0,65) met conventioneel paneel (380 W mono PERC, 19% rendement, ca. 2 m²) Systeembelasting op dak berekend met een GCR van 0,9.

Image
Maxeon Air

Blijf op de hoogte

Het Maxeon Air-systeem. Registreer u hier om bericht te ontvangen wanneer het zover is.
Aanmelden voor meer informatie