Informatiebronnen

Segment
Soort document
Product

Beperkte Garantie - Maxeon 5 AC Module (RES - DU)

E20 435 (COM - DU)

SunPower E-Series-panelen combineren de hoogste efficiëntie, duurzaamheid en garantie die momenteel op de markt beschikbaar zijn. Wat resulteert in meer energie en besparingen op de lange termijn.

Garantie voor commerciële fotovoltaïsche panelen van Maxeon - MAX/E/X (COM - DU)

Deze beperkte garantie is van kracht voor fotovoltaïsche panelen van Maxeon Solar voor commerciële installaties met “SPR‐MAX” “SPR‐E” of “SPR‐X” en “COM” in het modelnummer van producten die na 1 juli 2020 zijn verkocht.

Garantie voor commerciële fotovoltaïsche panelen van Performance - P3 (COM - DU)

Deze beperkte garantie is van kracht voor fotovoltaïsche panelen van Maxeon Solar Technologies voor commerciële installaties met “SPR‐P3” en “COM” in het modelnummer van producten die na 1 juli 2020 zijn verkocht.

Garantie voor residentiëel fotovoltaïsche panelen van Maxeon - MAX/E/X (RES - DU)

Deze beperkte garantie is van kracht voor fotovoltaïsche panelen van Maxeon Solar voor residentiële installaties met “SPR‐MAX” “SPR‐E” of “SPR‐X” in het modelnummer van producten die na 1 juli 2020 zijn verkocht. De fotovoltaïsche PV‐panelen van Maxeon Solar waarbij "COM" of "AC" in het modelnummer staat, zijn andere garantie van toepassing is.

Garantie voor residentiële fotovoltaïsche panelen van Performance - P3 (RES - DU)

Deze beperkte garantie is van kracht voor fotovoltaïsche panelen van Maxeon Solar Technologies voor residentiële installaties met SPR‐P3 in het modelnummer van producten die na 1 juli 2020 zijn verkocht. De fotovoltaïsche PV‐panelen van Maxeon Solar Technologies waarbij COM in het modelnummer staat, zijn voor commerciële installaties waarop een andere garantie van toepassing is.

Garantiebrochure voor klanten - Maxeon-panelen (DU)

Een betere garantie begint bij een beter product.

Maxeon 2 - 360 350 340 (COM - DU)

De SunPower Maxeon 2-zonnepanelen het hoogste rendement dat op dit moment verkrijgbaar is, waarbij ze de energieproductie op lange termijn en de potentiële besparing per beschikbare ruimte maximaliseren.

Maxeon 2 - 360 350 340 (RES - DU)

De SunPower Maxeon 2-zonnepanelen het hoogste rendement dat op dit moment verkrijgbaar is, waarbij ze de energieproductie op lange termijn en de potentiële besparing per beschikbare ruimte maximaliseren

Maxeon 3 - 375 355 BLK (RES - DU)

SunPower Maxeon 3-zonnepaneel prachtig op elk dak, waar het een toonaangevend rendement oplevert voor maximale energieproductie en besparingspotentieel voor huiseigenaren.

Maxeon 3 - 400 390 370 (COM - DU)

De SunPower Maxeon 3-zonnepanelen het hoogste rendement dat op dit moment verkrijgbaar is, waarbij ze de energieproductie op lange termijn en de potentiële besparing per beschikbare ruimte maximaliseren.

Maxeon 3 - 400 395 390 (RES - DU)

De SunPower Maxeon 3-zonnepanelen het hoogste rendement dat op dit moment verkrijgbaar is, waarbij ze de energieproductie op lange termijn en de potentiële besparing per beschikbare ruimte maximaliseren.