Vertrouwen begint met de beste
zonnetechnologie

SolarStratos airplane with SunPower Maxeon solar cells

Het was eenvoudig om te kiezen voor zonne-energie. Maar het lijkt behoorlijk lastig om erachter te komen wat de beste zonnepanelen zijn.

Niet alle zonnepanelen zijn hetzelfde. Al bijna 35 jaar ontwerpen en bouwen we de meest geavanceerde zonnepanelen in de branche.

Wij zijn er zeker van, met zonne-energie komen al uw dromen uit. Zonnetechnologie vergroot het vertrouwen. Wij blijven onszelf uitdagen omdat wij vinden dat u recht heeft op de voordelen van zonne-energie.

Image
SunPower Demand Better Solar

Baanbrekend

Wij geloven dat records er zijn om te breken.

De meest avontuurlijke zonnepioniers kiezen voor SunPower®-technologie om hen te helpen ter land, ter zee en in de lucht wereldrecords te vestigen.

Diezelfde innovatieve technologie is ook beschikbaar voor uw huis of uw bedrijf.

Image
Solar stratos plane flying over blue ocean

Vertrouwd door experts

Topbedrijven en experts in de hele wereld kiezen voor de technologie van SunPower-zonnepanelen.

Onze klanten vertrouwen op ons, want zonne-energie doen we niet zomaar erbij. Wij gaan er voor 100% voor. We zijn trots op onze geschiedenis. Sinds 1985 hebben we al meer dan 35 miljoen SunPowerzonnepanelen geïnstalleerd. Dat is vergelijkbaar met 17 miljoen auto's minder op de weg.

En we hebben grootse plannen voor de toekomst. De technologie van SunPower heeft meer dan 900 patenten gekregen en dat komt omdat we meer in R&D investeren dan enig ander bedrijf in zonne-energietechnologie op basis van siliconen.*Gebaseerd op cumulatieve investeringen van 2007 tot 2018. Osborne. “Analyse van R&D-uitgaven van 21 fabrikanten van PV-modules.” PVTech.com 2019. Maxeon Solar Technologies, Ltd. is de houder van meer dan 600 patenten op zonne-energie en verleent licenties voor meer dan 300 patenten op zonne-energie van SunPower Corporation..

Image
Toyota HQ in Plano Texas with SunPower solar panels

Uitzonderlijke producten

Profiteer van zekerheid en besparingen. U heeft gezien hoe onze zonne-energie naar de stratosfeer is gegaan. Hier op aarde is diezelfde SunPower® -technologie beschikbaar om de energierekening voor huizen en bedrijven te helpen verlagen.

Wel een groot dak, maar geen groot budget? Nauwelijks ruimte, maar wel een hoog energieverbruik? SunPower heeft de oplossing.

Ons robuust paneelportfolio staat garant voor een indrukwekkend scala van krachtige oplossingen, elk ontworpen voor optimale prestaties, maximale besparingen en langdurige betrouwbaarheid. En omdat SunPower een Tier 1-fabrikant is1Bron: IHS Markit 2019 and Bloomberg New Energy Finance 2019 met bijna 35 jaar ervaring op het gebied van zonne-energie, weet u dat u de beste keuze maakt voor de komende decennia.

Image
SunPower Maxeon all-black solar panel

Zonne-energie waarop u kunt rekenen

Gaat het door u gekozen zonne-energiebedrijf langer mee dan de garanties die het biedt? Al meer dan 35 jaar is SunPower-technologie grensverleggend op het gebied van innovatieve zonne-energie, met een ongeëvenaard rendement en een onovertroffen betrouwbaarheid die zorgt voor een positieve verandering in de wereld.

SunPower - van Maxeon Solar Technologies - grafische tijdlijn ten opzichte van concurrenten

Een mooiere toekomst met zonne-energie

Natuurlijk wekken alle zonnepanelen schone energie op, maar wij gaan nog een stap verder. Wij leggen de lat hoog voor wat betreft ecologische en maatschappelijke duurzaamheid, en willen een actieve bijdrage leveren aan de regeneratie van milieu en maatschappij. Van onze SunPower Maxeon Direct Current (DC)-panelen die de onderscheiding Cradle to Cradle Certified in de wacht hebben gesleept, tot onze uitverkiezing als enige fabrikant van zonnepanelen die is toegelaten tot het Declare Label-programma, SunPower-technologie is koploper in de branche op het gebied van zorg voor het milieu.

"Cradle to Cradle Certified is een keurmerk onder licentie van het Cradle to Cradle Products Innovation Institute. Cradle to Cradle Certified™ is een meervoudig certificeringsprogramma dat producten en materiaal onderzoekt op veiligheid voor mens en milieu, ontwerp voor toekomstig gebruik en duurzame productie.

Image
sheep grazing underneath a SunPower solar system

Zonne-energie, maar dan eenvoudig

Laat onze experts het werk doen. We brengen u in contact met een lokale installateur
die u bij elke stap van het proces begeleidt.

Investeer met vertrouwen

25 jaar Volledige Betrouwbaarheidsgarantie voor panelen

Alle residentiële en commerciële zonnepanelen van SunPower worden ondersteund door 25 jaar dekking van SunPower's toonaangevende Volledige Betrouwbaarheidsgarantie voor panelen.1De Volledige betrouwbaarheidsgarantie voor panelen is een garantie van Maxeon Solar Technologies die wordt verleend op SunPower-panelen die worden verkocht door distributeurs van SunPower of verkocht en geïnstalleerd door erkende installatiepartners van SunPower. Ga voor meer informatie over de garantievoorwaarden in uw land naar maxeon.com/legal.. Elk paneel is geproduceerd in de absolute overtuiging dat het u jarenlang betrouwbaar meer energie en besparingen oplevert.  Dit wordt bovendien bevestigd door talloze onafhankelijke onderzoeken en gebruikservaringen met meer dan 35 miljoen SunPower-zonnepanelen over de hele wereld Dit betekent dat u profiteert van de best mogelijke garantie en volledige gemoedsrust. 

Image
SunPower 25-jaar Volledige Betrouwbaarheids-garantie logo