Allerlei moois
in petto

SunPower Reserve

SunPower Reserve, de slimme batterij voor opslag van zonne-energie

SunPower Reserve is een opslagsysteem voor zonne-energie, zodat deze beschikbaar is wanneer u dat nodig heeft. Alles wordt geregeld via de SunPower One-app.
In deze baanbrekende oplossing speelt de SunPower One-app een centrale rol. Hierdoor heeft u controle over het energieniveau en het energieverbruik van tal van gekoppelde apparaten. U kunt precies nagaan hoeveel u bespaart en ziet in een oogopslag hoeveel voordelen de investering in zonnepanelen oplevert.
Zodra u SunPower Reserve hebt geïnstalleerd, hoeft u de app alleen maar te downloaden en te openen, en u beschikt over een nuttige stroom van echt begrijpelijke en bruikbare gegevens.

Lagere kosten, minder CO₂. Zo eenvoudig is het.

Gebruik SunPower Reserve voor de opslag van zonne-energie en de SunPower One-app voor het beheer ervan. Controleer op elk willekeurig moment de opslagstatus van schone energie, off wijzig de instellingen, waar u ook bent. Gebruik de inzichten van de app en stel persoonlijke en gemeenschappelijke doelen om geld en koolstof te besparen - op een manier die u echt begrijpt.

Image
SunPower Solar Storage Battery Charges a Car

Altijd toegang tot schone energie.

Met SunPower Reserve is zonne-energie beschikbaar precies op het moment dat u het nodig heeft. Niet alleen kunt u schone energie opslaan, u beschikt ook over een geïntegreerde stroomvoorziening die niet kan worden verstoord of onderbroken.
Reserve heeft een toonaangevende levensduur - dankzij een veiligere, betrouwbaardere chemische samenstelling van de batterij - en SunPower staat voor u klaar als u ooit ondersteuning nodig heeft.

Image
SunPower Ecosystem Rooftop Installation

Geen net, geen probleem

Met Reserve zet u niet alleen een duurzame verandering in gang, u kunt ook uw huis beschermen tegen instabiliteit van het elektriciteitsnet. Als er een stroomstoring is, komt de batterij in actie , misschien zelfs zonder dat u het merkt.

Samen maken SunPower Reserve en SunPower One off-grid gaan gemakkelijk, waardoor u volledige controle krijgt over de energievoorziening van uw huis.

Image
SunPower One Ecosystem - House with Maxeon Panels

Bespaar zoveel mogelijk op energie met lokale expertise

Informatiebronnen over opslagbatterijen

  Datasheets

  SunPower Reserve 10kWh

  Datasheet
  Ideaal voor residentiële toepassingen
  10 jaar garantie

  Handleidingen

  Quick Installation Guide for SunPower Reserve (Battery)

  RESERVE-BAT-1-DC-10.1-INT
  REV B

  Safety and Installation Instructions for SunPower Reserve

  REV B

  Safe Handling & Packing Guidelines for SunPower Reserve

  Rev A

  Safety Datasheet for SunPower Reserve

  REV A

  Quick Installation Guide for SunPower Reserve (Inverter)

  RESERVE-INV-1-P5-L1-INT
  REV B