Een vertrouwde manier om grip te houden op uw energiekosten
Een zonnige toekomst!

De familie Michelini in Australië blijft hun wijnbedrijf uitbreiden door middel van duurzame technologie en een beheersysteem voor zonne-energie voor de wijnindustrie.

Betere technologie voor de planeet (en voor uw portemonnee)

Er kan heel wat veranderen in 40 jaar. En wij kunnen het weten, want al bijna zo lang zijn we actief in de branche. Onze superieure zonnepanelen worden duurzaam geproduceerd en gaan langer mee. Elke dag opnieuw, tientallen jaren lang wekken uw zonnepanelen dankzij betere technologie meer energie op. Zodat u meer bespaart. Tel daarbij onze laders, batterijen en andere eersteklas oplossingen op, en duurzaamheid komt moeiteloos binnen handbereik.

 

 

 

Image
Duurzame zonne-energietechnologie voor dagelijks gebruik

Ontworpen voor mensen. Gebouwd door een netwerk van vertrouwde partners.

Wereldwijd zijn er 1700 SunPower-partners, maar u bent uniek. Daarom brengt een van onze grondig getrainde partners precies in kaart wat u op dit moment nodig heeft. De partner stelt een professionele oplossing op maat samen die past bij uw woning en uw budget, en die later kan worden aangepast wanneer uw energiebehoeften veranderen. Na installatie kunt u altijd op ons terugvallen. U kunt er dus op rekenen dat u niet alleen een perfect systeem heeft, maar een systeem dat perfect is voor u.

Image
Efficiënte zonne-energietechnologie – installatie op een dak

Een zonne-energiesysteem dat helemaal om ú draait.

Zodra uw SunPower-ecosysteem is geïnstalleerd, maken we het verbruik van zonne-energie in uw huis inzichtelijk. De SunPower One-app geeft u gepersonaliseerde tips voor energiebesparing voor alle elektrische apparaten in uw huis. De app vergelijkt de besparingen met voorbeelden uit de praktijk, zoals de prijs van een kopje koffie of de koolstofvoetafdruk van een ritje met de auto. Ook ziet u een technische uitsplitsing in kilowatt. Hoogste tijd om energieverbruik begrijpelijk, relevant en (ja, dat durven we te zeggen) leuk te maken.

 

 

 

Image
SunPower One – Visualisatie systeem thuis

Onlosmakelijke veroudering? Dat zult u bij ons niet zie

Kies voor onze zonnepanelen met een garantie van 40 jaar* Voor SunPower Maxeon-zonnepanelen geldt een garantie van 40 jaar. Algemene voorwaarden zijn van toepassing. Niet beschikbaar in alle landen. Voor de garantie van 40 jaar moet u zich registreren, anders geldt onze garantie van 25 jaar. en u voorkomt de koolstofvoetafdruk die samengaat met het vervangen van slecht gemaakte alternatieven. Maar dat niet alleen; u kiest ook voor duurzaam geproduceerde panelen die elke dag meer vermogen opwekken. Panelen die zijn ontworpen en vervaardigd om de branchenormen te overtreffen en ons helpen voldoen aan de Global Compact verplichting van de VN. En de panelen in onze Maxeon-lijn zijn loodvrij. (Oh, en fabrikanten die garanties geven terwijl ze weten dat hun technologie dat eigenlijk niet aankan? We hebben jullie door.)

 

 

 

Image
Toonaangevende-garantie-van-40-jaar-op-SunPower–Maxeon-zonnepanelen

Buiten de lijntjes denken

SunPower-zonnetechnologie wordt ontwikkeld en geproduceerd door Maxeon Solar Technologies, wereldwijd koploper op het gebied van innovatieve zonne-energie.
Maxeon is een spin-off van het Amerikaanse SunPower Corporation en draagt 35 jaar grensverleggende zonnetechnologie in het DNA. We verkopen zonnepanelen van de merken Maxeon en SunPower* Maxeon voert het merk SunPower in bepaalde landen buiten de Verenigde Staten. in meer dan 100 landen via een wereldwijd verkoopnetwerk van meer dan 1700 verkoop- en installatiepartners over de hele wereld.

Image
Maxeon Solar Technologies Ltd, here to stay

Maximaliseer uw energiebesparingen met lokale expertise